Termeni si Conditii de utilizare

Termeni si Conditii de utilizare

Prin utilizarea site-ului www.vinuriselecte.ro, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea site-ului www.vinuriselecte.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora pentru imbunatatirea modului de utilizare a site-ului. Bauturile alcoolice comercializate pe siteul www.vinuriselecte.ro nu sunt destinate persoanelor sub 18 ani! Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si uneori pot diferi fata de produsul pe care il reprezinta.

VinuriSelecte.ro este intretinut de SC Master GR Company SRL – denumit in continuare furnizor. Orice persoana fizica sau juridica care achizitioneaza produse prin intermediul acestui site este denumit in continuare client. In utilizarea serviciului sunteti de acord cu furnizarea de informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt specificate in sectiuneade inregistrare ca utilizator. Ne rezervam dreptul de a bloca accesul la utilizarea serviciului, in situatia in care consideram ca nu ne-au fost furnizate informatii corecte, actuale, adevarate si complete despre dumneavoastra, fara nicio notificare prealabila.

Prevederile legislatiei romane: consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsele desigilate nu pot fi returnate! Returnarea se va face pe cheltuiala clientului, folosind aceeasi firma de curierat cu care s-a facut expediarea ( in cazul in care produsul comandat a fost livrat gratuit la domiciliul clientului de catre un angajat al SC Master GR Company SRL, clientul are obligatia de a inapoia produsul personal la sediul firmei sau prin firma de curierat partener a furnizorului). In cel mult 30 zile de la data returnarii se va inapoia contravaloarea comenzii. Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar in scopul desfasurarii activitatii site-ului. VinuriSelecte.ro nu va transmite unor terte persoane, fizice sau juridice, informatiile cu caracter personal, ci doar autoritatilor la solicitarea justificata a acestora pentru verificarea tranzactiilor comerciale.

 

Modallitati de efectuare a unei comenzi

1. online pe www.vinuriselecte.ro

2. Telefonic +40 724 73 74 75 sau +40 755 28 28 93 (luni – vineri intre 8:00 – 20:00)

3. Pe e-mail: office@vinuriselecte.ro

 

Costul transportului: (exprimat in lei TVA inclus)

Livrare in Bucuresti – pentru comenzi mai mici de 119 lei – cost transport 9 lei

Livrare in Bucuresti – pentru comenzi mai mari de 120 lei – cost transport 0 lei

Livrare in tara – pentru comenzi mai mici de 99 lei – cost transport 24 lei*

Livrare in tara – pentru comenzi intre 100-499 lei – cost transport 13 lei*

Livrare in tara - pentru comenzi mai mari de 500 lei – cost transport 0 lei

*pentru fiecare kg in plus se mai adauga cate 1 leu ! pentru localitatile situate in afara retelei Urgent Curier tariful este de 0,8 lei pentru fiecare km in plus

 

Costul rambursului

Aceste costuri vor fi suportate de catre SC Master GR Company SRL indiferent de localitatea unde se va face expeditia.

 

Modalitati de plata:

- Cash (la livrare) - Ramburs (la curier in momentul primirii coletului)

- In avans cu Ordin de plata (veti primi pe mail proforma in vederea efectuarii platii)

- Online cu cardul (via PayU)

 

Modalitati de livrare :

In Bucuresti – comenzile vor fi livrate de catre un angajat al SC Master GR Company SRL

In tara – comenzile vor fi livrate prin firma de curierat partener - Urgent Curier

Durata de livrare :

In Bucuresti – maxim 24 ore de la data plasarii comenzii (sau in aceeasi zi in cazul in care exista aceasta posibilitate)

In tara – 24/48 ore de la data plasarii comenzii

 

Telefon ANPC 0800.080.999