Termeni si Conditii de utilizare

Termeni si Conditii de utilizare

Prin utilizarea site-ului www.vinuriselecte.ro, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea site-ului www.vinuriselecte.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora pentru imbunatatirea modului de utilizare a site-ului. Bauturile alcoolice comercializate pe siteul www.vinuriselecte.ro nu sunt destinate persoanelor sub 18 ani! Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si uneori pot diferi fata de produsul pe care il reprezinta.

VinuriSelecte.ro este intretinut de SC THE LIAM CONCEPT SRL – denumit in continuare furnizor. Orice persoana fizica sau juridica care achizitioneaza produse prin intermediul acestui site este denumit in continuare client. In utilizarea serviciului sunteti de acord cu furnizarea de informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt specificate in sectiuneade inregistrare ca utilizator. Ne rezervam dreptul de a bloca accesul la utilizarea serviciului, in situatia in care consideram ca nu ne-au fost furnizate informatii corecte, actuale, adevarate si complete despre dumneavoastra, fara nicio notificare prealabila.

Prevederile legislatiei romane: consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsele desigilate nu pot fi returnate! Returnarea se va face pe cheltuiala clientului, folosind aceeasi firma de curierat cu care s-a facut expediarea ( in cazul in care produsul comandat a fost livrat gratuit la domiciliul clientului de catre un angajat al SC THE LIAM CONCEPT SRL, clientul are obligatia de a inapoia produsul personal la sediul firmei sau prin firma de curierat partener a furnizorului). In cel mult 30 zile de la data returnarii se va inapoia contravaloarea comenzii. Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar in scopul desfasurarii activitatii site-ului. VinuriSelecte.ro nu va transmite unor terte persoane, fizice sau juridice, informatiile cu caracter personal, ci doar autoritatilor la solicitarea justificata a acestora pentru verificarea tranzactiilor comerciale.

 

Confidentialitatea
 
Ca urmare a consimţamântului tau, reprezentantii VinuriSelecte.ro pot sa te contacteze cu informatii (comunicari) despre noutatile, evenimentele, prin e-mail, SMS, telefon si alte canale digitale, cum ar fi reţelele sociale. Datele tale precum email, telefon, sau nume, sunt colectate prin magazinul online, formularelor de contact cu scop definit de contact, emailurilor de contact, sau inainte de testarea propriu-zisa oferita online, gratuit, pentru a putea comunica ulterior testarii, in avantajul dvs.
 
Pentru a adapta informatiile comunicate în funcţie de comportamentul si preferinţele tale si pentru a-ţi oferi cea mai buna si personalizata experienţa, este posibil sa analizam si sa combinam datele tale cu caracter personal. Aceste date sunt pastrate pe serverele noastre intr-un mod securizat. In vederea trimiterii de emailuri in mod securizat sau sms-uri, site-ul nostru colaboreaza doar cu furnizori autorizati de servicii de hosting, transmitere de mesaje sms, si emailing, care asigura confidentialitatea si respectarea reglementarilor nationale in vigoare, respectiv europene, GDPR.
 
Cand vom analiza si combina datele tale cu caracter personal, o vom face doar in conformitate cu prevederile legale aplicabile conform GDPR, care ar putea implica obtinerea unei prealabile aprobari sau confirmari si/ sau de informatii suplimentare din partea ta.
 
Aceste date pot include:
 
Datele pe care doresti sa le partajezi activ cu noi, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa de domiciliu/resedinta, numarul de telefon, retelele de socializare.
 
VinuriSelecte.ro îţi ofera în orice moment posibilitatea sa-ţi retragi consimţamântul.
 
Modallitati de efectuare a unei comenzi

1. online pe www.vinuriselecte.ro

2. Telefonic +40 724 73 74 75 (luni – vineri intre 8:00 – 20:00)

3. Pe e-mail: office@vinuriselecte.ro

 

Costul transportului: (exprimat in lei TVA inclus)

Livrare in Bucuresti – pentru comenzi mai mici de 119 lei – cost transport 15 lei

Livrare in Bucuresti – pentru comenzi mai mari de 120 lei – cost transport 17 lei

Livrare in tara – pentru comenzi mai mici de 99 lei – cost transport 23 lei*

Livrare in tara – pentru comenzi intre 100-499 lei – cost transport 19 lei*

Livrare in tara - pentru comenzi mai mari de 500 lei – cost transport 17 lei

*pentru fiecare kg in plus se mai adauga cate 1 leu ! pentru localitatile situate in afara retelei firmei de curierat tariful este de 0,8 lei pentru fiecare km in plus

 

Costul rambursului

Aceste costuri vor fi suportate de catre SC THE LIAM CONCEPT SRL indiferent de localitatea unde se va face expeditia.

 

Modalitati de plata:

- Cash (la livrare) - Ramburs (la curier in momentul primirii coletului)

- In avans cu Ordin de plata (veti primi pe mail proforma in vederea efectuarii platii)

- Online cu cardul (via Mobil Pay - Netopia)

 

Modalitati de livrare :

In Bucuresti – comenzile vor fi livrate de catre un angajat al SC THE LIAM CONCEPT SRL sau prin firmele de curierat partener - COLETE-ONLINE.RO

In tara – comenzile vor fi livrate prin firmele de curierat partener - COLETE-ONLINE.RO

Durata de livrare :

In Bucuresti – maxim 24 ore de la data plasarii comenzii (sau in aceeasi zi in cazul in care exista aceasta posibilitate)

In tara – 24/48 ore de la data plasarii comenzii

 

Telefon ANPC 0800.080.999