Salut, te poți autentifica sau îți poți crea un cont nou .
Search
ULTIMELE 5 STICLE!
Se produce numai in anii favorabili. Tehnologia este orientata spre obtinerea unui vin suplu dar in acelasi timp bine structurat, cu un caracter de soi bine exprimat. Strugurii selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare, strugurii sunt separati de ciorchine, boabele nu se zdrobesc. Metoda de vinificatie in stil reductiv, integrata intr-un flux menajat de prelucrare. Separarea mustului prin scurgere gravitationala, fara presare, urmata de decantare-stabulatie la frig de 12 ore. Fermentatia alcoolica in vase de inox de 100 Hl termostatate la 10-12ºC. Maturare 4 luni in vase de inox.
Caracterizare
LIMPIDITATE: limpede-cristalin
CULOARE: verde – galbui
MIROS: mineral, intens, fin, arome de fructe exotice, persistent
GUST: expresiv, echilibrat, fin dar robust, extractiv si persistent, cu un postgust remanent
ASOCIERE CULINARA: aperitiv, peste, fructe de mare, carne de porc
TEMPERATURA de SERVIRE: 11-12ºC
Lot: Editie limitata 1.855 sticle
Soi: Riesling Italian | Culoare: Alb |
Podgorie: Ceptura | Tip: Sec |
Anul: 2009 | Capacitate: 0.75 l |
Tara: Romania | Alcool: 14.30% |