Salut, te poți autentifica sau îți poți crea un cont nou .
Search
ULTIMELE 9 STICLE!
Soiurile sunt vinificate separat printr-o tehnologie menajata de prelucrare, de la strugure si pana la vinul imbuteliat. Maceratie peliculara 3 ore la 13-15ºC pentru Sauvignon. Presarea menajata cu tehnologie pneumatica la max. 800 mbar urmata de deburbare-stabulatie la frig de 24 ore. Fermentatia alcoolica in vase de inox de 150 Hl termostatate la 10-12ºC, cu drojdii selectionate pentru fiecare sortiment in parte.
Caracterizare
LIMPIDITATE: limpede-cristalin
CULOARE: verde – galbui
MIROS: characteristic soiurilor, intens si persistent, floral, cu nuante de flori de vita de vie si note usor minerale.
GUST: proaspat, fructuos, echilibrat, fin dar amplu, extractiv si persistent.
ASOCIERE CULINARA: aperitiv, peste, fructe de mare, carne de pui.
TEMPERATURA de SERVIRE: 12-13ºC
Soi: Cupaj (Sauvignon Blanc-Feteasca Alba) | Culoare: Alb |
Podgorie: Dealu Mare | Tip: Sec |
Anul: 2009 | Capacitate: 0.375 l |
Tara: Romania | Alcool: 13.90% |